dijous, 28 de juny del 2012

Shark Bay - Koh Tao

Shark Bay és una de les bahies de l'illa. Està al sud, al costat de Chalock.
Es diu així perquè és l'únic lloc de l'illa on es poden veure taurons!! Però parlem-ne... taurons petits.. de no més d'un metre i mig i els punta negre..
És un fet curiós perquè mai ningú n'ha vist cap bussejant, excepte el whale shark clar! Tenim la teoria que venen a tenir les cries aquí, ja que sempre són taurons "petits" els que es veuen.
L'Spielberg va fer molt mal amb la pel·lícula Tiburón. Ha sortit una generació espantada per aquest peix.. i no és així!! A l'any hi ha una mitja de 2 - 3 atacs de tauró. I normalment són surfistes que els confonen per tortugues i un cop els mosseguen i se'n donen compte els deixen.. no se'ls mengen! no els hi agradem als taurons!
En fi, que com veieu sóc una gran defensora i enamorada d'aquest peix.

Petoons!!
Anna

 Shark Bay Beach

 L'accés a Shark Bay és entre roques, però val la pena quan hi arribes.

 El Melo i la Xime! Els meus amics i companys de DiveMaster! Fem un equip tan bo!!!

 La tortuga de Shark Bay.. Aquesta tortuga no es mou mai d'aquí! I és enorme!!!

 


 El Melo fent una foto a la tortuga. Enorme eh?!

 Un dels taurons. Són molt ràpids i és complicadíssim tirar una foto en condicions.

 Un bleni... m'encanten aquests peixos!

 Un altre dels meus peixos preferits... el Batfish!

Shark Bay.

3 comentaris:

  1. Wuapaaaa!!!

    Això és millor que el National Geografic. És un recorregut detallat de cada raconet d'aquesta illa tan especial... Són una monada aquests taurons... La pròxima vegada m'agradaria tocar-los, per saber quin tacte tenen. Francament em fan més por les aranyanes tipus "megalodon" que tens per casa i rodalies.
    I la tortugueta, que tranquil·la es veu! Vaja, em sembla que està més que acostumada als humans! Santa paciència deu pensar, i els anys que li queden! jajajajajajajaja

    Els blenis es com els arlequins dels castells, en plan Holaaaaaaa, que em veus??? Mira'm, soc aquí!!!!!

    I jo pensava, aquestes casetes (que m'encanten) no les podem pas fer a la nostra Costa Brava, no? amb una llevantada d'aquestes tan "estupendes" que fa a l'hivern, ens la trobaríem a l'alçada d'Olot més o menys.

    Aiiiiiiix, continua penjant cosetes (quan puguis, ja sabem que no tens totes les hores del món i les connexions van amb carbonet).

    Miss UUUUUU

    Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has vist quina fauna que tenim per aquí?? I això que només érem a la platja fent snorkeling! que per cert.. continuo afirmant que o busseges o snokeleges.. però que les dues coses són incompatibles! que això d'estar acostumat a respirar quan vols i a controlar la flotabilitat per baixar i veure algo ( bé, sempre que puguis baixar i no et faltin ploms ;))) no té preu! que amb el tub, a la que vols baixar una mica ja entra aigua i t'empasses mitja platja!

      Macos els blenis eh?! d'aquests no vols dir que n'hi ha a la costa de l'Escala??

      Ai! a veure si veniu un dia a veure'ls aquí!

      Muuuuuuaaà!!!

      Anna

      Elimina
  2. A veure, les coses s'han de fer d'una en una! Sense apretar! És ben cert que un cop has bussejat i proves de fer snorquel, esperes que del tub en surti aire per respirar i llavors és quan pots comprovar que el mar és salat i et fa escanyar si empasses aigua...
    Per bussejar és més que recomenable posar-se algun plom, no per res, només per evitar fer l'ànec o fer de boia humana jajajajajajajajajaja. La "L" de lerda, cosida a l'esquena. Ja m'estic preparant un brodat moníssim, això sí rosa a l'estil Pink Lady ;))))

    Per cert, si que n'hi han de blenis a la nostra costa: són com molt petitonets, de colors variats, i algunes vegades és com si s'haguessin fotut 4 cafès dobles, de com de ràpids van a moures. Makus són!!!

    Tu ves prenent posicions i ves guardant lloc.

    Muuuuaaaaaaaaaa

    ResponElimina