dilluns, 21 de novembre del 2011

Kuala Lumpur - Mabul

Després de fer la pertinent visita a les Torres Petrones, caminar com tots els guiris del món pels carrers Kuala Lumpur, a la tarda agafem el vol que ens ha de portar a Tawau. A l'aeroport ens fan esperar una hora més, però com tots sabeu ni ens em vam adonar (bla, bla, bla, bla, qui ho diria de nosaltres!!!).
Pugem a l'avió una hora més tard i quan comencen a repartir el sopar de la gent que havia pagat la teca, nosaltres teniem gana i per acallar els estòmacs no vam parar de xerrar (bla, bla, bla, bla). Imagineu-vos la desesperació del senyor del costat que es va oferir a pagar-nos el sopar i el beure (seria per que callessim???). Vam declinar l'oferiment i vam continuar amb la conversa. Només dir-vos que el vol dura 2,5h... (aquí els que ens coneixeu ja sabreu que temes de conversa no ens en falten).
Arribem a Tawau i ja ens esperen per portar-nos a Semporna ( pobre lleig on els hagi..), check in i busquem lloc per sopar. Hem de dir que el sopar de les dues ens va costar 2€ al canvi, i estava molt bo.
Ja aquest matí amb barqueta fins a Mabul!
No ens han deixat arribar que ja ens han tirat (d'esquenes) a la primera immersió. Pot fer impressió, però aquestes coses, com moltes d'altres, s'han de provar. I tu, que ens ha agradat i tot!!!
Una, descans, dos, descans, dinar i chec in al resort de Mabul, tres i tornada a la illa per reposar. O sigui, ja en tenim tres més al sac.
La illa és d'alló més bucòlica, i el resort està "estupendu". No patiu per les fotos, la connexió avui no és massa bona i abans que es quedi penjat no ho provem.
Petons a tothom!!!!
Anna i Bel

 Malaysia flag

 Increïble però ens va costar mooolt trobar les Torres Petrones..

Curiositat del país que vam tenir en compte...

Semporna

La que vam liar amb cinc minuts. Sembla mentida que siguem dues "txuquis". Estem perdent facultats... Serà el nitrogen???? Només era per una nit.

6 comentaris:

  1. Quina enveja més envejosa!! Segur que us ho esteu passant de la muerte i aquella gent ja deu estar tipa d'escoltar-vos! jo he començat la setmana sense moto perquè ens l'han robat o sigui que ja cal que gaudiu per vosaltres i pels que ens hem quedat. Feu moltes fotos per ensenyar a la tornadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. petons!!

    ResponElimina
  2. No em puc creure que l'Anna i la Bel es passin el dia xerrant. Si tenen el sobrenom de "les silencioses" xD

    De tota manera, sous unes aficionades. Si hagués vingut jo, us garanteixut que ens pagaven el sopar encara que diguéssim que no.

    M'encanta veure que esteu bé. Una abraçada, guapíssimes!!! :-* muaaac!

    ResponElimina
  3. Fotos, fotos, volem fotos!!!
    A disfrutar!!!
    Toni, Ana i Laia

    ResponElimina
  4. Ei, qué passa aqui??? tant de submarinisme no hi ha temps ni de penjar fotos ni escriure???
    ;-)

    ResponElimina
  5. Bones submarinista!!! Quina alegria saber que la teva aventura comença d'allò més bé!!!
    A seguir gaudint
    Una abraçada ben forta
    Anna i Albert

    ResponElimina
  6. Anna! Me alegro de verte bien...qué fotos mas chulas! A ver si coincidimos en skype! Un beso enoooorme!

    ResponElimina