dijous, 12 de juliol del 2012

Koh Tao - Tanote bay (Dive site)

Tanote Bay és un dels llocs més habituals en els que bussegem quan portem cursos. Està situat a la costa est de l'illa i és una formació d'esculls que voreja tota la costa. Com a particularitat de la zona trobem un petit catamarà enfonsat i una moto! sí, sí.. una moto que té una guardiana.. una damisel·la, que és un peixet negre que quan s'enfada es posa tant nerviós que la cara li queda de color taronja!

Us deixo amb les fotos.
Petons a tots!
Anna

P.d1 PER CERT!! CONFIRMAT!! en breu venen a l'illa la SÍLVIA i en JAUME, i més tard la SÒNIA! Estic tant contentaaa! Qui més s'anima????
P.d2: Ah, crec que se m'havia passat de dir-ho però... ja sóc DIVEMASTER!!! 


El catamarà.

Només fa un any que està enfonsat i encara no hi ha molta vida.

El Melo i la Xime.

El catamarà des de popa.



Ei! que us estic esperant amb els braços oberts!!!

Això és un piperfish... és petit petit d'uns 3cm. i n'hi ha un munt que viuen al catamarà.

De camí cap a la moto.. sempre agafo aquesta roca com a referència.

Més esculls entre la sorra.

Passant entre una escola petita de barracudes.

Tanote.

Hi ha un munt de coralls mushrooms.

Tot tipus de coralls...



Ulls de peix!!!

Sweetlips! Bel, aquest te'l dedico a tu!



La moto. Que què hi fa aquí? Ni idea...

La damisel·la que us deia encarant-se a la càmera! La guardiana de la moto!

De passeig amb la Xime!

Un Wrasses, és a dir, un peix netejador, però aquí li deiem peix tatoo perquè se sembla que porti la part de l'ull tatuada!



Un altre peix tatoo.

El bannerfish o peix bandera.

4 comentaris:

  1. Bon dia wuapaaaaa!!!

    Primer i important: FELICITATS!!!!! Ara ja és oficial: la següent immersió la guies tu!! jajajajajajaja
    Que xules que són totes, absolutament totes les fotos! Com sempre, els colors, el paissatge i tot el que es veu no té "desperdici".

    Ah, i gràcies pel Sweet Lips! és tan maku... M'encanta, s'ha posat el seu millor vestit de "faralaes", o va disfressat de pantera? Tant me fa, la qüestió és que és preciós.

    Pregunta: a veure el catamarà entenc que es va enfonsar, suposem, per culpa d'una via d'aigua. La moto, no ho veig clar... Es va despistar i va perdre la carretera? Tenia complexe de moto amfibi? Es ben curiós això...

    Continuo mirant les fotos i posant-me les dents llargues, llargues, llargues... Em sembla que en lloc de posar-me morena, m'està pillant un to verdós així tipus Shreck... jejejejejejejeje

    Aaaaaaaaiiiiiiix, Anna, passa-t'ho molt i molt bé, disfruta de les visites i el que et dic sempre guarda'ns lloc (mai se sap...)!!!

    Muuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapa!!!
      Jajajaj jo tampoc entenc molt bé què hi fa la moto a sota aigua.. sembla que l'hagin aparcat quan hi havia marea baixa i que se n'hagin descuidat!

      Ara porto uns dies que no puc fer masses fotos perquè anem enfeinats fins les celles però aviat més de peixos, peixets i bèsties vàries!

      Mooolts petooons,

      Anna

      Elimina
  2. Bon dia bonica! Quina ilu tenir notícies teves! Ja t'has llegit les que et comento pel facebook? Són tope xaxis! Per aqui ja comença la caloreta o sigui que se't troba a faltar per fer una birra :) Espero que tu des de la distància puguis contactar amb el Milà, perquè jo no en sé res de res de res. Mil felicitats pel títol de super submarinista! Les iaies diuen que No hay mal que por vien no venga (així en catalanot s'ha de dir) i potser tot plegat és perquè havies de ser conduïnt motos a sota l'aigua.

    Un petonàs preciosa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Reina!!!!
      Com va la calor de l'estiu??? He vist que l'Arte torna a estar hiperactiu a les nits no??? Però segur que a ell li perdones tot!
      Jo també trobo a faltar fer una bona birreta freda( o millor una clara) amb una tapa d'olives..
      A veure si en fem alguna aquí, allà o a l'altre banda!
      Moooolts petooons,
      Anna

      Elimina