dissabte, 3 de novembre del 2012

Dive Masters.... del Universo!


Una menció especial que dec al blog és la del DiveMater Team... En pocs dies van passar de ser els meus companys de trainning a grans amics i sobretot sentir-los com a la meva família. I és gràcies a ells que jo he trobat el paradís a Koh Tao.

Melo, Xime...No afegeixo res més perquè la resta, ja la sabeu. Us estimo molt!

Anna

Les nostres timbes a l'Uno...  moments inoblidables... Melo!! tu siempre mirando mis cartas! así cualquiera gana! ;)

Sous els millors!! i tothom que us ha conegut ho reafirma!

Amb el Mike, que tot i ser DM d'un altre centre també és part de la família. 

I la oveja!!!!! part de la família... como no!

I aquí amb l'Alberto ( eres un sol!!) , el Brujo, el Toni, amb qui vam començar el joc de "susto o muerte"** , en Joan i un altre gran sol de l'illa, la Gina.

** "Susto o muerte" és un... (diem-ne "joc") entre els DiveMasters valents que s'hi apuntin... el fet consisteix en que entre DM's s'hi val TOT... i quan dic tot és tot... des de tancar el tanc sota l'aigua a robar-li la màscara o inflar el BCD...
Un dels moments memorables va ser just amb el Toni quan quasi aconsegueixo que es tiri a l'aigua amb quasi 6kg de plom de més a les butxaques, el tanc tancat i l'inflador desconectat... què hagués passat? doncs que al saltar hagués anat cap al fons, hagués mirat d'inflar el jacket i no hagués pogut i tampoc tenia aire....però vaig ser bona persona i el vaig acabar avisant... a canvi ell em va posar chilli en pols dins la boquilla del regulador...
Toni, vas guanyar però dorm amb un ull obert perquè te'n dec una! 


2 comentaris:

  1. Ana increible tu blog e increibles los recuersos! Quedetallazo hcer un post con nosotros.....Te queremos mucho y estamos deseando reunirnos contigo para darte un beso enorme y para planificar nuestra próxima aventura!
    Gracias por todo y un beso enorme ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a vosotros por enseñarme todas esas cosas importantes que no salen en ningún libro ni manual...
      Os quiero un montón y seguro que seguimos nuestra aventura juntos!!
      Anna

      Elimina